C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick



C# programlama dilinde Object kullanmaı olabildiğince önemlidir ve doğru bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object tasarrufıyla müteallik kapsamlı bir kılavuz:

ScrollBar=İstemci vadiını parçbirliı evet da bir denetleme kullanılıyor olur bir amudi veya yatay kaydırma çubuğu.

Her bir yapı farklı bir örgünın yahut organizasyonun olası durumlarına seslenme edebilecek tarzda vüruttirilmektedir. İşte lock keywordü bu duruma çok kemiksiz bir örnektir. Usturuplu zamanlarda kullanmanın performans ve bakım açısından maliyeti ne kadar azalttığı aşikardır.

TextBox, kullanıcıların metanetli duhuli yapabileceği ve programların bu girdileri çalışmaleyebileceği bir denetim mutavassıtdır. Bu makale, C# geliştiricileri nişane allıkır ve TextBox'un nasıl kullanıldığı, özellikleri ve temelı ipuçları üzerine selen sağlamlar.

TextBox, kullanıcı etkileşimlerini öğretmek için çeşitli olaylar esenlar. Kullanıcı tekst girdiğinde veya TextBox'a tıkladığında tetiklenebilecek olayları yakalayabilirsiniz.

ToolBar=Sık kullanılan özelliklerine basit ulaşım sağlayan denetimleri gruplandırması olan bir açıklıkç.

Bu alanda yahut başka bir alanda, benim ve diğer yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz medlulına gelmemektedir.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört kök ilkesi şunlardır:

Bu alanda yahut farklı bir alanda, benim ve vesair yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz medlulına gelmemektedir.

her birinde yeni ve farklı işçiliklevler derunin uygulamaları gökçe yazın. Bu türetilmiş sınıflar zaten klasında teşhismlanan bütün davranışlara BankAccount sahiptir.

TextBox'ın Text özelliğini sair veri kaynaklarına yahut değkonukenlere sargılayarak done ilgilaması yapabilirsiniz. Örneğin:

                     True;Ovalan yazı texbox'un örekına vardığında bi ast satıra geçer.

Iş burada dü adet nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine mukabil çabucak okkalı nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton dizaynını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ yoklamaüne T zamanında yekten okkalı(n adet) dileme ulaşabilmekte(olasılık) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Daha hakikat bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

C Sharp Eğitim Seti eğitimi sayfasına tüketilmek muhtevain tıklayınız. Derslerime özel olarak C# Object Kullanımı hazırladığım Github Projeme bu bağlanakdan ulaşabilirsiniz… Bu ibret için hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *